Webaholic

Net + Tech

Net + Tech

NetBeans 6.7

2009. június 29. - sajt

A mai napon kijött (egyik) kedvenc szövegszerkesztőm fejlesztési környezetem a NetBeans IDE 6.7-es verziója.

PHP fejlesztőknek talán a PHPUnit támogatás, (legalább elkezdünk teszteket is írni) illetve az SQL kód kiegészítés lehet érdekes. (Az igazán nagy fejlesztések a 6.5-ös verzióhoz kapcsolódnak.) Ezenkívül a bejelentésben hallottam először a Selenium-ról, amitől tényleg leesett az állam. Erről nemsokára egy külön írás formájában tudósítok, de addig is nézzétek meg.

Egyébként azért a kedvencem a Netbeans, mert nagyon gyorsan hadra fogható IDE. Ha csak a PHP-s verziót használjuk, az 26 mega (kitömörítve kb. 100). Van hozzá egy halom plugin (pld. UML). Van benne adatbázis kliens, kódkiegészítés, ráadásul az egész projectben lévő függvényneveket, osztályneveket, konstansokat is ki tudja egészíteni illetve megjeleníteni a dokumentációjukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nettech.blog.hu/api/trackback/id/tr411216281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása