Webaholic

Net + Tech

Net + Tech

Tree style tabs

2009. június 02. - sajt

A tab-ok kezelése sok megnyitott weboldalnál egy idő után már elég nehézkes. Az acrobat Google reader idejében már percenként nyitunk meg oldalakat. Úgy csinálom, hogy az érdekesebb cikkeket megnyitom, és olvasom tovább a readert. Ráadásul a google keresések és találatok is új tabban (van erre valami magyar szó?) jelennek meg, így igen gyorsan tele leszek fülekkel. (Egy idő után tényleg több fülem lesz mint fogam.) Nos, erre a problémára is régóta keresem a megoldást, és jelenleg a legjobbnak a Tree style tabs nevű tűnik.

Egyrészt, mint a neve is mutatja, az egymáshoz tartozó oldalakat fa struktúrában mutatja, így jól látszanak az összetartozó weboldalak. Ráadásul ha egy másik ágat választunk ki, akkor a többi összecsukódik. Lehetőség van a fülek pozicionálására, illetve elrejtésére.

Persze, ha valakinek van valami jobb megoldása a tabokra, kíváncsian várom, viszont, ha elborítanak a tabok, mindenképpen javaslom kipróbálásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://nettech.blog.hu/api/trackback/id/tr321159812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki István · http://www.csakiistvan.hu 2009.08.24. 09:10:51

Én erre inkább ezt használom... kis screen-eket is ad az oldalakról.

addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/5244
süti beállítások módosítása