Webaholic

Net + Tech

Net + Tech

Könyvjelzők kezelése

2009. május 30. - sajt

Könyvjelzők kezeléséhez és a del.icio.us-t használom. Sokáig kerestem egy jól használható könyvjelzős kiterjesztést firefoxhoz, amit végül ugyanezen az oldalon találtam meg.

Miután feltettük, ugyanúgy bookmarkolhatunk bármit, mint eddig (a kis csillag bejelölésével az url-ben, vagy a ctrl+d megnyomásával), csak ezekután a könyvjelzőnket elmenti a del.icio.us-ra is. A felbukkanó ablakban megadhatunk címet (title) egy rövid leírást (notes), taggelhetjük (megadhatunk hozzá kulcsszavakat), illetve beállíthatjuk, hogy mások is láthassák-e (do not share - nem osztom meg).

Ezzel a rövid bejegyzéssel egy sorozatot elindítok el, ahol röviden azáltalam használt firefox kiterjesztésekről írok. Ezen az oldalon pedig összegyüjtöm őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nettech.blog.hu/api/trackback/id/tr801153102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása